Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
15-03-2020

GOED NIEUWS! (het nieuwe seizoen gaat van start!)

De uitbraak van het COVID-19 (corona) virus, en het beperken van de verspreiding daarvan, heeft de afgelopen maanden tot ingrijpende gevolgen voor de lessen en toernooien gezorgd: tot 1 juli viel alles stil. Maar voor alsnog gaan we dit nieuwe seizoen weer 'volgens schema' van start!

Sommigen hadden het al opgemerkt: we mochten weer sporten in de zaal, vanaf 1 juli 2020! En alhoewel sommige scholen soms hun kinderen al met vakantie hadden gestuurd, konden wij de lessen per 1 juli weer hervatten. Al ging dat niet allemaal zonder slag of stoot: met alle onduidelijkheden en locatiebeperkingen, gingen we uiteindelijk alleen op de dojo aan de Schaapsdrift en op de locatie Vredenburg weer van start.

Maar nu, met aanvang van het nieuwe seizoen, gaan we weer 'open' op alle locaties, te beginnen op maandag 24 augustus, op de dojo aan de Schaapsdrift. Voor alle overige lessen, lestijden en locaties, kijk even onder het kopje Lesrooster. De meest recente overheidsmaatregelen en adviezen, zoals op 18 augustus weer door Premier Rutte en Minister de Jong in een persconferentie gepresenteerd, hebben hier voor alsnog geen beperkingen aan opgelegd. Maar dat kan dus ook 'gewoon' weer wijzigen, dus houdt deze website in de gaten. En heel belangrijk, mocht je dat nog niet hebben gedaan, stuur dan een e-mail naar h.kreijtz@chello.nl, en geef via deze weg aan dat je in de mailing lijst wil worden opgenomen. Daarmee kunnen we sneller reageren, indien nodig. Tegelijkertijd zullen we ook de website bijwerken, als dat nodig is.

Ook zullen er nog steeds een aantal zaken anders zijn dan voorheen. Onze sporters mogen weliswaar weer met fysiek contact met elkaar sporten, we blijven een aantal regels en richtlijnen in acht nemen. Deze komen er in het kort op het volgende neer:

  • Alle judoka's, karateka's en jiu-jitsuka's moeten zichzelf thuis al omkleden. Dus vóór je naar de judo gaat, dien je je judo-, karate- of jiu-jitsu pak al aan te hebben.
  • Wees verstandig, en ga ook nog even naar het toilet, voordat je van huis vertrekt.
  • Ouders mogen komen kijken, maar dienen wel de anderhalve-meter-regel in acht te blijven nemen en dus voldoende afstand tot elkaar te bewaren.
  • Verder kunnen er op de verschillende locaties aanvullende regels van toepassing zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wanneer de sportzaal via de kleedkamer moet worden betreden, en bij een beschikbaarheid van meer dan één kleedkamer zo zijn dat de ene kleedkamer als ingang worden gebruikt terwijl de andere kleedkamer als uitgang wordt gebruikt. Je komt dus binnen, trekt de schoenen uit, neemt ze mee de zaal in en verlaat de zaal na afloop van de les weer via de andere kleedkamer.
  • Volg ook de eventuele aanvullende aanwijzingen, indien deze ter plaatse door een beheerder, de sensei of de vrijwilligers worden gegeven.
  • Alleen samen kunnen wij de Corona-crisis te boven komen!