Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
15-03-2020

BELANGRIJK NIEUWS! (de effecten van de nieuwe lockdown)

De uitbraak van het COVID-19 (corona) virus, en het beperken van de verspreiding daarvan, heeft de afgelopen maanden tot ingrijpende gevolgen voor de lessen en toernooien gezorgd: tot 1 juli viel alles stil. Daarna mochten we weer voorzichtig opstarten en vanaf het nieuwe seizoen ging alles weer conform 'het nieuwe normaal' van start! Maar vanaf medio oktober werden er al weer extra beperkingen opgelegd... Helaas heeft onze overheid besloten dat als uitvloeisel van de per 15 december ingevoerde strenge lockdown, nu ook alle binnensportfaciliteiten worden gesloten.

De uitkomst van die nieuwe lockdown is begrijpelijk, maar uitermate vervelend: met ingang van 15 december 2020 kan Sportschool Kreijtz wederom geen judo, jiu-jitsu- en karatelessen meer verzorgen als gevolg van de nieuwe, strenge lockdown regels. Deze lockdown blijft in ieder geval van kracht tot en met 9 februari 2021.

We kunnen voor nu alleen maar hopen dat wij ná de lockdown weer met de lessen kunnen starten. Voor alle lessen, lestijden en locaties, kijk even onder het kopje Lesrooster. Maar, zoals we al eerder hebben meegemaakt, dat kan dus ook 'gewoon' weer wijzigen, dus houdt deze website in de gaten. En heel belangrijk, mocht je dat nog niet hebben gedaan, stuur dan een e-mail naar h.kreijtz@chello.nl, en geef via deze weg aan dat je in de mailinglijst wil worden opgenomen. Daarmee kunnen we sneller reageren, indien nodig. In de tussentijd kunnen wij iedereen alleen maar vragen zich te houden aan de regels en beperkingen die ons moeten helpen dit virus te verslaan. Alleen samen krijgen we corona onder controle!