Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
15-03-2020

BELANGRIJK NIEUWS! (6 april 2021 - buiten sporten!)

De uitbraak van het COVID-19 (corona) virus, en het beperken van de verspreiding daarvan, heeft de afgelopen maanden tot ingrijpende gevolgen voor de lessen gezorgd: inmiddels zitten we al weer sinds 15 december in een tweede, strenge lockdown, waarbij opnieuw ook alle binnensport accommodaties zijn gesloten.

Omdat de binnensporten nog steeds niet zijn toegestaan, zijn er dus geen judo en jiu-jitsu lessen mogelijk. Buiten sporten is wel mogelijk, en omdat karate geen contactsport is en daarmee ook makkelijk buiten kan worden beoefend, gaan wij dit als buitensport aanbieden. Met ingang van 17 maart 2021 hebben wij bij Sportbedrijf Arnhem een buitensportlocatie gehuurd, om op woensdagmiddag de karateka’s in de gelegenheid te stellen om buiten te kunnen sporten.

Buitentraining (karate)
 locatie: Sportpark De Paasberg, veld 3
 → adres: Vondellaan 121, 6824 NC Arnhem
 → tijdstip: woensdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur

Nieuw en aanvullend, met ingang van zaterdag 10 april 2021:

Buitentraining (judo)
 → locatie: Fitnessplein bij het Wijkcentrum de Vredenburcht, in Vredenburg
 → adres: Slochterenweg 27, 6835 CD Arnhem
 → tijdstip: zaterdagochtend van 9:30 - 10:30 uur

Uiteraard zijn alle karateka's, judoka’s en jiu-jitsuka's hier op beide activiteiten van harte welkom. Wil je ook komen trainen op deze dagen, stuur dan een e-mail naar h.kreijtz@chello.nl, of bel ons even op 026 442 36 42. Ook belangrijk om te weten:
 → kledingadvies: gymkleding en buitensportschoenen

Er zijn mensen die ons vragen waarom we niet buiten kunnen judoën. Logistiek is dat helaas onmogelijk en ook kunnen de tatami-matten niet buiten liggen vanwege weersinvloeden en straatvuil. Dus voorlopig kun je slechts beperkt buiten trainen om je energie kwijt te raken. De huidige lockdown duurt in ieder geval nog tot eind april en we kunnen voor nu alleen maar hopen dat wij mogelijk daarna weer de gewone lessen kunnen starten.

Voor alle lessen, lestijden en locaties, kijk even onder het kopje Lesrooster. Maar, zoals we al eerder hebben meegemaakt, dat kan dus ook 'gewoon' weer wijzigen, dus houdt deze website in de gaten. En heel belangrijk, mocht je dat nog niet hebben gedaan, stuur dan een e-mail naar h.kreijtz@chello.nl, en geef via deze weg aan dat je in de mailinglijst wil worden opgenomen. Daarmee kunnen we sneller reageren, indien nodig. In de tussentijd kunnen wij iedereen alleen maar vragen zich te houden aan de regels en beperkingen die ons moeten helpen dit virus te verslaan. Alleen samen krijgen we corona onder controle!