Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
15-03-2020

BELANGRIJK NIEUWS! (binnensporten gaan verder open per 5 juni!)

BELANGRIJK NIEUWS! (binnensporten gaan verder open per 5 juni!)

De uitbraak van het COVID-19 (corona) virus, en het beperken van de verspreiding daarvan, heeft de afgelopen maanden tot ingrijpende gevolgen voor de lessen gezorgd: sinds 15 december zaten we in een tweede, strenge lockdown, waarbij opnieuw ook alle binnensport accommodaties zijn gesloten. Maar... die beperking is ten einde. Vanaf 19 mei mocht de jeugd weer van start! En vanaf 5 juni gaat binnensport weer verder 'open'!

Tijdens de laatste persconferentie van 27 mei werd de deur weer verder opengezet: de  derde fase van versoepelingen laten toe dat de reguliere judo- karate- en jiu-jitsu lessen vanaf zaterdag 5 juni ook voor volwassenen weer van start kunnen gaan! En heel belangrijk: hierbij hoeft de anderhalvemeter regel voor contactsporten niet langer meer gehandhaafd worden!

Ook belangrijk om te weten: de regels om de lessen heen worden ook weer versoepeld. Wedstrijden voor de jeugd worden weer toegestaan, binnen en buiten. De jeugd tot en met 17 jaar mag per 5 juni weer in competitieverband uitkomen, vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden tussen sporters van de eigen club worden gespeeld. In beide gevallen is overigens nog geen publiek toegestaan.

Een andere, prettige versoepeling: kleedkamers en douches mogen weer open. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen, maar tijdens het sporten mag deze (uiteraard) af. Na het sporten gelden wel de basisregels, waaronder anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden. Daarbij blijven we scherp op:
→ volg de aanwijzingen voor looproutes, gebruik van hand-ontsmettingsmiddelen, etc. op de locaties op zoals aangegeven en/of medegedeeld

→ denk er om, dat het niet opvolgen van deze regels, bij controle kan leiden tot sluiting van de lessen en zelfs boetes voor de Sportschool

Voor alle lessen, lestijden en locaties, kijk even onder het kopje Lesrooster. Maar, zoals we al eerder hebben meegemaakt, dat kan dus ook 'gewoon' weer wijzigen, dus houdt deze website regelmatig in de gaten. En heel belangrijk, mocht je dat nog niet hebben gedaan, stuur dan een e-mail naar h.kreijtz@chello.nl en geef via deze weg aan dat je in de mailinglijst wil worden opgenomen. Daarmee kunnen we sneller reageren, indien nodig.

In de tussentijd kunnen wij iedereen alleen maar vragen zich te houden aan de regels en de richtlijnen te respecteren die ons moeten helpen dit virus te verslaan. Alleen samen krijgen we corona onder controle!