Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
17-03-2022

Judo Paastoernooi bij Sportschool Kreijtz

Judo Paastoernooi bij Sportschool Kreijtz

Helaas ging, vanwege de coronabeperkingen, het traditioneel in november geplande Sint Nicolaas toernooi voor judoka's niet door. Maar gelukkig maken we dat nu goed!

Op zaterdag 9 april, organiseert Sportschool Kreijtz op onze vertrouwde locatie Arnhem - Vredenburg, Wijkcentrum Slochterenweg 29 een judotoernooi voor alle jeugd judoka's. En nee, dit zijn niet de vervroegde clubkampioenschappen, maar dit toernooi wordt georganiseerd ter vervanging van het traditionele Sint Nicolaas judotoernooi, wat vorig jaar november helaas moest worden afgelast. Dit nieuwe toernooi kent weliswaar geen traditie en ook is de Sint helaas niet in de gelegenheid om de Spaanse zon voor even te verlaten om ons te bezoeken, maar desalniettemin zijn wij van voornemens om er weer een ouderwets sportief én gezellig toernooi van te maken.

Afgelopen week zijn alle uitnodigingen met inschrijfformulier al na afloop van de lessen uitgedeeld. Omdat het door corona of anderszins nog steeds kan voorkomen dat je deze uitnodiging niet hebt ontvangen, kun je er gerust om vragen bij de sensei. Wij willen benadrukken dat vooral voor de (jongste) jeugd, die nog niet zoveel of zelfs helemaal geen wedstrijdervaring hebben, van harte uitnodigen om mee te doen. Dit soort toernooien is bij uitstek geschikt om op laagdrempelige wijze kennis te maken met judowedstrijden en zo ook het geleerde in de praktijk te brengen.

Zoals altijd heeft Sportschool Kreijtz niet alleen een 1e, 2e of 3e prijs voor de top drie van elke poule, maar gaan ook de andere judoka's met een leuke herinnering naar huis.

De aanvangstijden op het formulier zijn onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen wat binnenkomt. Zo zullen de laatste twee tijdsblokken mogelijk worden samengevoegd, als het aantal aanmeldingen in deze leeftijdscategorieën beperkt is. Het wedstrijdschema ziet er -voorlopig- zo uit:

tijdsblokleeftijdscategorie
09:30 - 10:30 uur jongens t/m 7 jaar
meisjes t/m 12 jaar
10:30 - 11:30 uur jongens 8 en 9 jaar
11:30 - 12:30 uur jongens 10 t/m 12 jaar
12:30 uur
(mogelijk eerder!)
jongens en meisjes
vanaf 13 jaar en ouder

De sluitingsdatum voor inschrijving is: zaterdag 2 april 2022. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 per deelnemer en moet contant, gelijktijdig met het inleveren van de inschrijving worden voldaan.