Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
16-12-2020

Kerstboodschap voor 2020 van Harry Kreijtz

Kerstboodschap voor 2020 van Harry Kreijtz

Elk jaar ontvangt u van ons in december een brief, met een samenvatting van alle activiteiten en uitslagen van wedstrijden over het afgelopen jaar. Helaas is er over 2020 niet zoveel te melden, vanwege het corona-virus.

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het begon vrijdag 13 maart 2020. Contactsporten werden verboden. We leefden van de ene persconferentie naar de andere.Toen werd toegezegd dat men wel buiten mocht trainen. De karatetrainingen konden zo weer doorgaan op een grasveld, en zo konden we weer een aantal maanden buiten karateles geven. Judomatten naar buiten transporteren is niet mogelijk. Na de zomervakantie mochten we ook weer binnen trainen, en konden de judolessen weer doorgaan, maar half oktober werden er ons al weer beperkingen opgelegd. En inmiddels liggen vanwege de lockdown alle activiteiten weer stil.

Afgelopen jaar hebben we dus maar beperkt mogen sporten vanwege het corona-virus. Er waren periodes bij dat het wel mocht en periodes dat het werd verboden. Examens, clubkampioenschappen en (invitatie-)toernooien vielen allemaal uit. Een compliment is wel op zijn plaats voor alle leden en ouders, hoe ze hiermee zijn omgegaan en begrip hebben getoond voor deze situatie.

Voor veel sportverenigingen is de huur van accommodaties een aanzienlijke kostenpost. We zijn daardoor genoodzaakt de contributie aan te passen met ingang van maart 2021.

Het afgelopen decennium hebben leden van sportschool Kreijtz prijzen en bekers behaald. Een aantal prijzen en medailles heb ik nog steeds in mijn bezit. Heb je wellicht nog interesse als een herinnering. Even een belletje of kom langs.

In verband met de kerstvakantie is de Sportschool gesloten van maandag 21 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021, maar vanwege de lockdown zullen de lessen (onder voorbehoud) niet eerder weer worden hervat dan woensdag 20 januari 2021. We hopen allemaal dan ook dat 2021 een beter jaar wordt. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

We wensen iedereen een gezond en voorspoedig 2021

Team Kreijtz:
Han Bleumer, Bert Doeze Jager, Marcel Doorduin, Eric Dreijer, Jurgen Hell, Danny Hooghoff, Geoffrey van Rooyen, Tibor Sealtiel, Willem van Strijland en Harry Kreijtz