Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
17-02-2018

Kerstboodschap 2017 van Harry Kreijtz

Zo halverwege het seizoen geeft Harrie een toelichting op het wel en wee van de Sportschool gedurende de eerste seizoenshelft, en een kerstgroet aan allen!

Kerstvakantie 2017
In verband met de kerstvakantie is de sportschool gesloten vanaf maandag 25 december t/m zondag 7 januari 2018. Vanaf maandag 8 januari 2018 beginnen de lessen weer.

Judo- , jiu-jitsu en karate examens
In januari 2018 zullen judo- en karate examens worden gehouden. Bij contributie achterstand wordt geen examen afgenomen!!

Vanentoernooi 2018-2019
De judoka's van Kreijtz zijn succesvol bij het Vanentoernooi. Een Vanentoernooi is een serie toernooien, bedoeld voor jonge, beginnende judoka's met geen of nauwelijks ervaring met wedstrijden. Judoka's van 6 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan het Vanentoernooi, georganiseerd door de sectie Vanentoemooi van het samenwerkingsverband Judo de Liemers.

  • Gele vaan: Enzo Smit
  • Oranje vaan: Elise Kloek, Julius Bosveld, Sarah Bosveld
  • Blauwe vaan: Ruben Rodenburg

Social media
Social media is momenteel noodzaak om bekendheid te geven aan de activiteiten die plaats vinden, wijzigingen op korte termijn door geven aan leden, resultaten die zijn behaald door de leerlingen, enz. Door de ouders worden veel foto's gemaakt. Wij zouden het zeer op prijs stellen als die ouders enkele foto's aan ons mailen zodat we die we kunnen plaatsen op onze website.- Noot van de redacteur: dit gaat met vallen en opstaan, maar we doen ons best! -

Sint Nicolaas judo toernooi
Voor de 248 maal werd zaterdag 2 december in sporthal Vredenburg dit toernooi gehouden voor judoka's t/m 11 jaar. Een van de hoogte punten van het jaar voor de judoka's. Sint en zijn drie Pieten namen alle tijd voor een rondje en een praatje met de ouders en de kinderen. Sint genoot van de wedstrijden en demonstraties. Vanwege de hygiëne mocht er niet worden gestrooid.

Judoka's succesvol in Zevenaar
Sportschool De Judomeesters (een voortzetting van Sportschool Judokwai Fred Schilder) organiseerde jl. 25 november een regionaal judotoernooi waar leerlingen van sportschool Kreijtz succesvol waren.

  • 1e prijs: Felix Wijnands
  • 3e prijs: Elise Kloek, Kai de Vries.
  • Pim Meijer bleek bij de poule-indeling dermate laag te zijn ingedeeld, dat hij z'n eerste prijs teruggaf aan de organisatie en daarbij buiten mededinging zijn wedstrijden voltooide. Hiervoor kreeg de aanmoedigingsprijs voor sportief gedrag - en de waardering van zo'n beetje alle aanwezigen in de dojo.