Contact: Sportschool Kreijtz
Telefoon: 026 4423642
19-06-2017

Jaaroverzicht seizoen 2016 - 2017

Harry Kreijtz vat het afgelopen seizoen nog eens kort samen

Zomervakantie 2017
De sportschool is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 17 juli tot en met zondag 27 augustus 2017.
Op zaterdag 15 juli is de sporthal van Vredenburg, aan de Slochterenweg, gesloten. Op die dag is er dan ook al geen judoles meer.

Inhaallessen
Na de zomervakantie zijn er voldoende mogelijkheden om de lessen in te halen. Alle informatie hierover kunt u krijgen bij de instructeur of dhr. Kreijtz.

Gelre Pas
De voormalig Arnhem Card is vervangen door de Gelre Pas. De gemeente Arnhem geeft u 100 % korting op uw jaarcontributie. Wat moet u doen? Een kopie van uw Gelre Pas (voorkant met foto) inleveren bij de leraar of per post aan ons toezenden.

Clubkampioenschappen 2017
Sinds de oprichting werden de clubkampioenschappen in de dojo aan de Vosdijk gehouden. Sinds enkele jaren is er gekozen voor een andere locatie, de dojo van RSVV aan de Slochterenweg, waar Sportschool Kreijtz al meer dan 40 jaar een dependance heeft inde sporthal van wijkcentrum "De Vredenburcht". De clubkampioenschappen werden op zaterdag 10 juni gehouden. Er waren dit jaar niet zoveel inschrijvingen, een landelijke trend. Desondanks was het een leuke judodag met prachtige wedstrijden en fraaie ippons.

Vanentoernooi 2016 – 2017
Dit seizoen hebben 35 judoka’s van sportschool Kreijtz deelgenomen aan het Vanentornooi dat werd gehouden in Beek (gem. Montferland). Elke 50 punten levert een vaan op, die de kleur hebben van de judobanden. Een aantal judoka’s hebben zoveel punten behaald, ddat ie goed waren voor een bruine en zwarte vaan. Gefeliciteerd.

Judo-examens
Deze worden gehouden in week 27, van 3 t/m 8 juli 2017.

Jiu-jitsu - 1e Dan examen
In december 2016 is Tibor Saltiel in Wijk bij Duurstede geslaagd voor 1e Dan jiu-jitsu. Hij heeft er jaren hard voor getraind en na een schitterend examen heeft hij de zwarte band en diploma in ontvangst mogen nemen van de examen commissie van de NVJJL.

Judo - 1e Dan examen
Theo Vermeulen, een judoka van onze vereniging, is fysiek beperkt (G-judoka) en heeft op 17 maart 2017, na 10 jaar training een grote prestatie verricht. Samen met zijn partner Dick van der Kolk heeft hij onder toezicht van de examencommissie van de JBN, die speciaal hiervoor naar Arnhem waren afgereisd, de zwarte band, 1e Dan, judo gehaald.

Beiden proficiat.

 

Wij wensen iedereen, ook namens alle medewerkers,
een heel fijne zomervakantie.

Harry Kreijtz